ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ

Ο ανθότυρος Βασιλίτσα είναι ελληνικό παραδοσιακό τυρί, το οποίο παρασκευάζεται με προσθήκη αιγοπρόβειου γάλακτος η κρέμας γάλακτος σε τυρόγαλα πρόβειο η κατσικίσιο. Διατίθεται στην αγορά φρέσκος σε μορφή σφαιρικού η κώλουρου κώνου με χρώμα λευκό έως υπόλευκο, με συμπαγή υφή (χωρίς οπές) σε αεροστεγή συσκευή (Vacuum) των 2kg και των 200gr.

Love Us? Subscribe Our List!

Εγγραφείτε στη λίστα μας για να ενημερώνεστε για καινούρια προϊόντα, νέα σημεία διανομής και αν θέλετε να παρακολουθείτε την πορεία της εταιρίας μας.