(Υλικά για 4 μερίδες)
Υλικά (Για τη ζύμη)
- 2 κουπ. τσ. Γάλα φρέσκο
- 2 Αυγά
- 2 Αλεύρι
- Αλάτι
- Βούτυρο
Υλικά (Για τη γέμιση)
- 100 gr. Κατσικίσιο τυρί
- 100 gr. Γραβιέρα
- 100 gr. Χοιρινή καπνιστή πριζόλα
- 25 ml Κρέμα γάλακτος
- 1 Αυγό
- Άνιθο
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ αναμείξεως προσθέτουμε τα υλικά για τη ζύμη και με έναν αυγοδάρτη τα χτυπάμε για να ομογενοποιηθούν, μέχρι να γίνει χυλός. Με ένα κουταλάκι του γλυκού βουτυρώνουμε πάντα το τηγάνι μας και με μία κουτάλα ρίχνουμε μέσα το μείγμα, κάνοντας κυκλικές κινήσεις με το τηγάνι έτσι ώστε να σχηματιστεί η κρέπα. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι να τελιώσει η ζύμη.
Σε μία κατσαρόλα, σωτάρουμε τη καπνιστή πριζόλα κομμένη σε κύβους περίπου 1cm. Προσθέτουμε τα τυριά, τη κρέμα γάλακτος, τον άνιθο, πιπέρι και το αυγό χτυπιμένο, ανακατεύοντας συνεχόμενα μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά και να γίνουν μια κρέμα.
Τοποθετούμε στο κέντρο της κρέπας με ένα κουτάλι της σούπας λίγη από τη κρέμα και το δένουμε με ένα σπάγγο μαγειρικής έτσι ώστε να σχηματίσουμε πουγκί.