Σε ένα μπολ αναμείξεως ρίχνουμε το κατσικίσιο τυρί, τη γραβιέρα τριμμένη, το παστουρμά ψιλοκομμένο και λίγο πιπέρι. Τα ανακατεύουμε καλά, να γίνουν ένα ενιαίο μίγμα.
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ
Τις συνταγές έχει επιμεληθεί ο Sous Chef Κωνσταντίνος Ρήγος.
E-mail:kosis2@gmail.com
Σε ένα μπολ αναμείξεως βάζουμε το κιμά, τη φριγανια,τη παπρικα, το αυγό, το ξύδι, το χυμό ντομάτας, το λάδι, το σκόρδο, το κρεμμύδι και τον άνιθο ψηλοκομμένα, αλάτι, πιπέρι και τα πλάθουμε μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά μας. Αφήνουμε για λίγο το κιμά να ηρεμήσει και πλάθουμε τα μπιφτέκια μας.
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις σαρδέλες από τα εντόσθια. Τις φιλετάρουμε χωρίς να μας κοπεί στη μέση και αφαιρούμε το κεντρικό κόκαλο και το κεφάλι.
Πλένουμε όλα τα λαχανικά μας και τα στραγγίζουμε καλά, εκτός, από τα μανητάρια.
Στη συνέχεια κόβουμε το μαρούλι και τη ρόκα σε μεγάλα κομάτια και τα τοποθετούμε στη πιατέλα που πρόκειτε να σερβίρουμε τη σαλάτα. Ψηλοκόβουμε άνιθο και μαϊντανό και τα ρίχνουμε κι αυτά μέσα.
Σε ένα μπολ αναμείξεως προσθέτουμε τα υλικά για τη ζύμη και με έναν αυγοδάρτη τα χτυπάμε για να ομογενοποιηθούν, μέχρι να γίνει χυλός.
Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν σε μία κατσαρόλα, με μία χούφτα αλάτι. Όταν τα μακαρόνια έχουν ξεκινήσει να μαλακώνουν, ρίχνουμε και τις γαρίδες. Προσέχουμε, τα μακαρόνια μας να είναι al dente και τις γαρίδες μας να έχουν κοκκινήσει καλά και τα σουρώνουμε, αλλά, λίγο πριν τα σουρώσουμε, πέρνουμε ένα με δύο μπρίκια από το βραστό νερό της κατσαρόλας και το αφήνουμε στην άκρη. Αφού τα σουρώσουμε, ρίχνουμε τα μακαρόνια σε ένα ταψί ή ένα πυρέξ και τα ζεματίζουμε με λίγο λάδι.
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι, βάζουμε λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόδο. Μόλις πάρουν χρώμα, ρίχνουμε τη σάλτσα και την αφήνουμε να βράσει.
Χτυπάμε πολύ καλά το τυρί με τη κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη, μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά μας και να δημιουργηθεί μία ωραία κρέμα τυριού.
Ανοίγουμε το ψαρονέφρι έτσι ώστε να σχηματίσουμε ένα μεγάλο ενιαίο φιλέτο και το χτυπάμε ελαφρώς για να απλώσει.Αλατοπιπερώνουμε καλά. Καλύπτουμε το εσωτερικό με τις φέτες bacon, τα τυριά και τις πιπεριές κομμένες σε λεπτές λωρίδες. Το τυλίγουμε ρολό και το δένουμε με το σπάγγο μας έτσι ώστε να μη μας ανοίξει κατά το ψήσιμο και χάσει τα υγρά του. Προσέχουμε οι άκρες να είναι καλά κλεισμένες.